ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ (документ на русском здесь)

Забезпечення конфіденційності персональних даних, які ви надаєте, є одним із пріоритетів Центру духовно-психологічної допомоги “Живи в свободі». Цей документ описує ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ для сайту liveinfreedom.com.ua (далі – Сайт).

Наша ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ покликана допомогти вам зрозуміти, яким чином ми збираємо, використовуємо та захищаємо особисту інформацію, що ви надаєте нам.

Ми вживаємо відповідних заходів безпеки при зборі, зберіганні й обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення вашої особистої інформації (ім'я користувача, пароль, інші дані, що зберігаються на нашому Сайті).

Збір та використання персональних даних

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані – адресу електронної пошти, ім'я користувача, ПІБ, номер телефону – для цілей реєстрації на Сайті (у будь-яких програмах Центру).

Після заповнення форми на отримання новин ЦДПД «Живи в свободі», форми зворотного зв’язку чи (або) форми будь-якоі реєстрації,  що розміщені на Сайті (на яку є посилання з Сайту), вважається, що відвідувач надав згоду на обробку та використання своїх персональних та контактних даних.

Персональні дані відвідувачів використовуються для надання послуг, забезпечення обміну інформацією,  відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу".

Ми можемо використати надану вами персональну інформацію з метою надання якісних послуг, сповіщення про акції та новини ЦДПД «Живи в свободі» та ін. Якщо ви не бажаєте отримувати подібні повідомлення, ви завжди можете відписатись від розсилки.

Загальний доступ до особистої інформації

Ми не продаємо, не обмінюємо та не даємо в оренду особисту інформацію користувачів. Ми можемо надавати загальні демографічні дані, не пов'язані з особистою інформацією, нашим партнерам й рекламодавцям для цілей, описаних вище. Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг, щоб допомогти нам управляти нашим Центром і Сайтом або управляти діяльністю від нашого імені, наприклад, проведення розсилання або статистичні й інші дослідження. Ми можемо ділитися цією інформацією з цими третіми особами для обмежених цілей.

Деякі сторінки Сайту містять плагін Facebook, який дозволяє відвідувачам залишати свої  коментарі. Якщо ви залишаєте коментар на такій сторінці (публічному форумі), ми не несемо відповідальності за надану особисту інформацію в залишених вами коментарях.

Автоматичний збір і збереження інформації, що не є особистою

Як майже всі сайти, цим Сайтом автоматично збирається і зберігається інформація, яка не є особистою. а саме: - доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою якої ви заходите на Сайт;  - вид браузера та операційної системи; - код відповіді HTTP; - дата і час відвідування Сайту; - переглянуті сторінки; - якщо ви перейшли на Сайт за посиланням з іншого сайту – адреса цього сайту; - кількість байт, переданих в ході сесії, і т.ін.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо.

Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Віджети соцмереж

Наш Сайт містить деякі об‘єкти соцмереж (такі, наприклад, як кнопка Facebook  «Подобається», «Поділитись» та інші інтерактивні міні-програми).

Дані об‘єкти можуть запам‘ятовувати вашу IP-адресу, відвідувану вами сторінку нашого веб-сайту та можуть встановлювати та надсилати вам cookie, аби ці об‘єкти функціонували належним чином.

Віджети та складові соціальних мереж можуть обслуговуватись третіми сторонами або безпосередньо нашим веб-сайтом. Ваша взаємодія з цими віджетами регулюється ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ компаній, що обслуговують їх.

Посилання на інші сайти

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам більш повно розкрити або проілюструвати надану інформацію. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантує достовірності розміщеної там інформації.

Прийміть до уваги, що ЦДПД «Живи в свободі» несе відповідальність тільки за виконання власної ПОЛИТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ і не несе відповідальності за ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ або зміст сторонніх сайтів.

Правові Застереження

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту тільки на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за втрачену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на свій власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані ЦДПД «Живи в свободі», ані будь-яка інша сторона, що залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які будь-коли завдавалися та/або  були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат. Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.

Усі права на зміст Сайту належать ЦДПД «Живи в свободі» або використовуються за згодою з правовласниками. Даний сайт в цілому і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ЦДПД «Живи в свободі». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

При роботі з Сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

Зміни в ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми маємо право за своїм розсудом оновлювати свою ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ в будь-який час. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ  КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту. Ми рекомендуємо користувачам регулярно перевіряти цю сторінку для того, щоб бути в курсі будь-яких змін про те, як ми захищаємо особисту інформацію, яку збираємо. Використовуючи Сайт, ви погоджуєтеся із прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ й змінами в ній.

Ваша згода із цими умовами

Використовуючи цей Сайт, Ви виражаєте свою згоду із цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не згодні із цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, рекомендуємо Вам не використовувати наш Сайт.

Як з нами зв'язатися

Якщо у Вас виникли будь-які питання або сумніви щодо ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, використання Сайту, або інші питання, пов'язані з Сайтом, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою електронної пошти: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

КОУЧ-КЛУБ, г.Днепр Тема: "Круговой коучинг или как найти эффективный вопрос?"   13 ноября прошла встреча в нашем Коуч-клубе!)Тема встречи - "Круговой коучинг или как найти эффективный вопрос".   В отличие от предыдущих клубов, когда новую технику мы практиковали в индивидуальных коуч-сессиях (в парах), на этот раз мы провели ГРУППОВУЮ коуч-сессию!)   Шикарная практика глубинного слушания и ...
КОУЧ-КЛУБ  Тема "Почему я делаю то, что делаю?"   29 октября прошел наш коуч-клуб с темой "Почему я делаю то, что делаю?". Тема не поверхностная, поэтому одним ответом на этот вопрос не ответишь) Но можно постараться выделить суть: Каждое наше действие - результат того, что нам важно, во что мы верим, что считаем ценным, а это - наши ценности и убеждения, которые выражаются в ...
Коучинг и Эмоциональный интеллект (EQ)    Развитие EQ предполагает, что моё сердце в таком состоянии, когда я не говорю, что я все знаю о жизни другого человека и о жизни в принципе.. Это допущение, что может быть совсем по-другому, чем я привыкла думать. Поэтому важно постараться понять мотивы другого человека и расширить/изменить свои убеждения. Потому что если я верю/убеждена, что ...
Исцеление душевных ран    19-20 октября   19-20 октября в г.Днепр прошла группа по Исцелению эмоциональных ран сердца. У эмоциональной раны и физической много общего: Обе эти раны причиняют боль. Требуют бережного отношения. Если не лечить - будет осложнение. Часто на полное исцеление требуется время. Незалеченная рана привлекает "насекомых". Остается шрам. Часто требуется помощь ...
АРТ-коучинг для волонтеров  13-14 октября  У простого общения есть терапевтическое свойство для наших душ. А когда общение приправлено интересными вопросами, да и еще элементами арта, то целебный эффект увеличивается в разы!) В этом убедилась команда волонтеров проекта "Подари радость", г.Днепр, для которой был проведен 2х дневный тренинг в стиле АРТ-КОУЧИНГА. Участницы испытали не ...

Христианский психолог / Исцеление души / Душепопечительство / Депрессия / Духовная помощь/ Христианский коуч / Душепопечитель /  молитва / Внутренние проблемы / Психологические / проблемы / Личностный рост / Конфликты / Страх / Гнев / Раздражительность / Развод / Психологическая помощь / вебинар / обучение / семинар онлайн / христианское обучение / проповеди / христианское обучение онлайн / онлайн / душепопечитель онлайн /консультация психолога онлайн / поддержка